0 0
€ 59.95
€ 18.95
Profiteer nu!

Ontdek met durex play body massager

De Durex Play Discover is een massage-apparaat/vibrator in 1. Het heeft vibrerende massagepunten aan beide uiteinden. Heerlijk na een lange werkdag om de schouders los te masseren. Of laat uw partner zijn of haar gang gaan om u sensueel te ontdekken van top tot teen. De uiteinden kunnen gelijktijdig of onafhankelijk van elkaar vibreren. Het apparaat is voorzien van 5 snelheden en 5 vibratieprogramma\'s. Het ontwerp is waterbestendig dus u heeft er ook veel plezier van onder de douche of in bad. Vandaag ook nog eens gratis verzonden! Tot morgen!

Model: Durex Play Body Massager Zeer geschikt voor massages voor hem en haar Werkt stressverlagend Speels en stimulerend Sensuele vormgeving 4 knoppen voor vibratie en massagestand Vibreert aan beide uiteinden (aan/uit) Glad en waterbestendig design Vijf snelheden en vibratieprogramma's Lengte (gebogen vorm): 16cm, 4,5cm dik Werkt op 2 batterijen (AAA, gratis meegeleverd) Incl. gratis satijnen opberg-etui GRATIS VERZENDING!

Productspecificaties

Prijs 18.95
Originele prijs 59.95
Verzendkosten 0.00
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Dames
Leverancier Ontdek met durex play body massager

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
20-10-2017 € 59.95 € 18.95
13-09-2017 € 59.95 € 18.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top