0 0
€ 169.00
€ 59.95
Profiteer nu!

Stijlvolle konichi tokyo leren schoudertas

De leren tas van Konichi Tokyo heeft een no-nonsense en praktisch design. Een kleine laptop, A4 documenten of een slank boek past gemakkelijk in het hoofdvak van de leren tas. Uw tablet past in een van de twee beklede zakken aan de voor- en achterkant. In het hoofdvak zijn handige zijvakjes gemaakt voor mobiele telefoon, portemonnee en andere kleine accessoires. Dit maakt de schoudertas perfect voor op kantoor of tijdens de studie. Leer in vintage look Het bijzondere aan het vintage leer is een individuele patina. De patina is het natuurlijke veranderingsproces van leer. De olie in het leer brengt de individuele nerf van het leer op de voorgrond, zoals krassen en schrammen, zo krijgt elke tas zijn unieke karakter. Zakelijk of casual, de Konichi Tokyo tas zorgt ervoor dat u er altijd goed uit ziet! Tot morgen!

Merk: Konichi Tokyo Gave vintage leren look Stijlvol en handgemaakt Praktisch en handig design Ideaal voor naar kantoor/studie Groot hoofdvak met magneetsluiting Speciaal vak voor uw tablet Vak met ritssluiting aan achterkant Interne vakken voor telefoon, portemonnee e.a. kleine voorwerpen Afmetingen: 26 x 31 x 8 cm Beschikbare kleuren: Donkerbruin, zwart en lichtbruin

Productspecificaties

Prijs 59.95
Originele prijs 169.00
Verzendkosten 6.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Outdoor
Leverancier Stijlvolle konichi tokyo leren schoudertas

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-09-2017 € 169.00 € 59.95
23-07-2017 € 169.00 € 59.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top